Зменшення грудей Львів. Маммопластика.

Пластичні операції зі зменшення грудей у Львові.

Зменшення грудей для жінок різного віку  є різновидом пластичної операції під назвою редукційна мамопластика і є досить складним оперативним втручанням. І в його основі не стільки естетичний результат,  а оздоровча мета.

Який результат очікується від зменшення грудей?

Зменшення грудей  Львів – це операція, при якій підтягуються обвислі груди, щоб видалити зайву шкіру і зміцнити підшкірну клітковину. Це відновлює втрачену молоду форму, робить груди пружнішими, а положення грудей – вище. Підтяжка грудей зараховується також як різновид зменшувальної маммопластики

Проблематика зменшення грудей Львів.

Зменшення грудей в певних випадках – це рятівна операція. Вік, коливання ваги, вагітність, тривале грудне вигодовування, анатомічні особливості, природні процеси старіння іноді викликають обвисання грудей, вони стають порожніми, обвислими, соски дивляться вниз. Такий вид грудей, іноді навіть званий «вушками спанієля», завдає жінкам дискомфорту, візуально старить жіночу фігуру. Таким чином, операція з підтяжка грудей останнім часом стала однією з найпопулярніших пластичних операцій, що значно покращують зовнішній вигляд та якість життя жінки.

Причиною та показом для зменшення грудей Львів є гіпертрофія молочних залоз і вона може бути як одностороння так  і двостороння. В обох випадках навантаження лягає на хребет, провокуючи не лише перенапруження м’язів і біль, але й розвиток таких захворювань як сколіоз, остеохондроз.

Зменшення грудей Львів результати. Фото до та після.

Великі груди є нерідко причиною ряду незручностей, психологічного і фізичного дискомфорту. Біль в спині, втома, порушення кровопостачання, дихання, біль у серці можуть призвести до серйозних наслідків. Саме тому багато жінок без зайвих вагань вдаються до операції по зменшенню розміру грудей.

Зменшення грудей результати Львів. Редукійна мамопластика фото.

Зменшення грудей – це пластична операція, котра реально усуває результат таких вікових змін як обвисання грудей, гіпертрофія молочних залоз внаслідок ряду фізіологічних факторів, до яких можна також віднести післяпологове збільшення грудей. особливо якщо мова йде про не перші пологи. Редукційна маммопласткиа саме той інструмент в арсеналі хірурга, котрий допоможе якісно і на тривалий час вирішити питання, котре так турбуж жінок котрі зважилист на дві, три і більше вагітностей

Зменшення грудей у Львові. Підтяжка грудей фото та відео результатів. Відгуки
Покази до зменшення розміру грудей:
  • великі важкі груди, що викликають у жінки функціональні й органічні розлади (остеохондроз й деформація хребта);
  • неестетична форма грудей;

Примітки:

В процесі операції надлишок залозистої тканини і підшкірної клітковини видаляється і формуються молочні залози нового розміру і форми. Оскільки проблеми великих грудей можуть бути пов’язані із надлишковою вагою чи навіть із ожирінням, то часто зменшення грудей поєднують із абдомінопластикою і ліпосакцією.

Зменшення грудей у Львові. Підтяжка грудей фото та відео результатів. Відгуки

Увага COVID-19 ! У звязку з критичним поширенням та збільшенням заражень коронавірусною інфекцією COVID-19 підтримуючи ініціативи ВООЗ та Уряду Укораїни, у нашій клініці проводиться регулярний температурний скрінінг наших пацієнтів та відвідувачів. На території клініки задля зменшення імовіності зараження COVID-19 діє масковий режим, у кожному приміщенні є необхідний перелік деззасобів. Працівники медзакладу приймають та обслуговують пацієнтів в рукавичках. Вхід по одній людині. Супроводжуючих осіб просимо утриматись від візитів.

Пацієнти, корті прибувають у Клініку пластичної хірургії на Чорновола для проведення операцій крім інших аналізів повинні в обов’язковому порядку мати в наявності результат ПЛР-тесту з терміном не більше 48 годин.

Будьмо обережні! Не дамо COVID-19 жодного шансу!

Редукційна мамопластика результати. Зменшення грудей фото до та після.

Протипокази до операції по зменшенню розміру грудей:

  • Інфекційні і онкологічні захворювання.
  • Важкі захворювання внутрішніх органів.
  • Цукровий діабет.
  • Порушення згортання крові.
  • Незавершена лактація.

Операцію з приводу зменшення грудей не варто виконувати дівчатам, які ще не досягли 18 років, а також у випадку, коли жінка планує вагітність.

Зменшуюча маммопластика у Львові. Фото результатів.

Ускладнення після операції:

  • можливе виникнення загальнохірургічних ускладнень.
  • Часткова втрата чутливості сосків і шкіри грудей.
  • Надлишкове утворення рубців.
Редукційна мамопластика, зменшення грудей ціна:

Складність даної операції диктується вкрай індивідуальними особливостями пацієнток, віковими, фізіологічними та багатьма іншими обмеженнями.  За звичай ці індивідуальні речі опреділяютья вже безпосередньо на консультаціях в передопераційному паріоді.

Вартість операції редукційна моммопластика, підтяжка грудей, зменшення грудей у Львові ціна  в залежності від складності операції.
30000-56000 грн

Ефективність проведеної операції:

Остаточне формування молочних залоз після проведення редукційної мамопластика, завершується через 4-6 місяцівВ результаті жінка отримує пружні, підтягнуті, естетично привабливі жіночі груди.

Зменшення грудей дозволяє жінці почувати себе привабливішою, сексуальною, молодою. І такий результат зберігається протягом багатьох років.

Аргументи на користь вибору Клініки пластичної хірургії на Чорновола:

Редукційна мамопластика – це одна з найпоштиреніших і, головне, профільних операцій в нашому закладі. Проводить редукцію грудей у Львові доктор, пластичний хірург Різник Андрій Богданович. Досвід в редукційній мамопластиці понад 20 років. Пластичнйи хірург відвідував численні наукові практикуми саме в цій галузі та може похвалитись чи не найкращимим езультатами проведення зменшення грудей у Львові.

Запис на консультацію за телефоном: +38 067 724 1125

На консультаціях зі Зменшення грудей часто запитують

Зменшення грудей. Для кого ця операція?

Зменшення грудей Львів показане при вікових змінах грудей, птозі, втраті форми та пружності, повязаних болях в спині, деформація хребта.

Яким буде отриманий результат зменшення грудей?

Якщо пацієнт після зменшення грудей Львів буде дотримуватись рекомендацій пластичного хірурга, носити компресійну білизну, вести відповідний спосіб життя протягом реабілітаційного періоду, то ефект матиме стійкий та пожиттєвий результат

Яка вартість зменшення грудей? Ціна операції

В залежності від складності операції та об'ємів втручання операція зі зменшення грудей Львів коштує від 30000 до 56000 грн

Чи корисна ця публікація?

Натисніть зірку щоб оцінити!

Середня оцінка / 5. Кількість оцінок:

Оцінок нема. Станьте першим! .

Меню
Чекаємо дзвінка