Пластична хірургія. Регіони

Львівська клініка пластичної хірургії – це понад 65 річний досвід пластичних операцій у регіонах України. Ми були піонерами косметичної та пластичної хірургії в Україні та на території колишнього Радянського Союзу. Успішна історія понад 800 пластичних операцій на рік у найрізноманітніших та найскладніших галузях пластики тіла, обличчя перетворила лікарню у флагмана пластичної хірургії в Західній Україні та за кордоном.

Серед наших пацієнтів мешканці найвіддаленіших куточків нашої Батьківщини, корті довіряють нашому досвіду, професіоналізму та якості виконання пластичних операцій.

Штат клініки укомплектований естетичними хірургами, хірургами, що спеціалізуються на реконструктивних  операціях, корекції післяопікових рубців, формацій, контрактур Дюпюітрена. Також серед фахівців є хірурги, що проводять малоінвазивні операції та мають унікальний досвід у лікуванні таких вад як гіпергідроз, лійковидна деформація грудної клітини у дитячому та зрілому віці.

Працюючи тривалий час на ринку хірургії ми сформували, як унікальну команду, так і передовий досвід в парі з сучасним медичним забезпеченням та вмілиv дбайливиv персоналjv. До послуг пацієнтів комфортні палати, ентертейнмент-технології, зручне розташування в центрі міста, котрі дозволять мінімізувати будь-які дискомфорти,як явища, що повязані з проведенням пластичних операцій.

Оберіть ваше місто

Луцьк

Тернопіль

Ужгород

Івано-Франківськ

Хмельницький

Рівне

Київ

Чи корисна ця публікація?

Натисніть зірку щоб оцінити!

Середня оцінка / 5. Кількість оцінок:

Оцінок нема. Станьте першим! .

Меню
Чекаємо дзвінка