Освітні програми на базі клініки

Програма спеціалізації на 2022 рік.

Курси вдосконалення з пластичної та дерматохірургії.

Інформуємо медичну спільноту, що 2022 року на кафедрі хірургії ФПО Львівського національного медичного університету імені Д.Галицького вводиться програма піврічної спеціалізації з пластичної хірургії та дерматохірургії. Для лікарів, що мають сертифікат хірурга загальної практики та досвід практичної роботи від 3 років є хороша можливість “входу в професію” з отриманням досвіду від лікарів, чий досвід практичної роботи в галузі перевищує 20 років. Це і хірургія клаптів з метою закриття дефектів різної локалізації, і комбустіологія, онкопластична хірургія, і звісно естетична хірургія.
Ми обговоримо та розберемо під час занять сучасні тренди в таких напрямках як

маммопластика,

ліпосакція,

ринопластика,

блефаропластика

та в інших популярних косметичних операціях.

ДИВИТИСЯ ПРОГРАМУ

З появою такого поняття, як дерматохірургія перед нами постало питання розробки програми, що задовільнить базові клінічні потреби саме “академічних дерматологів”, а не “чистих естетистів”, котрі намагаються розширити поле своєї діяльності, впроваджуючи у себе в салонах та клініках “малу косметичну хірургію”. Цьому є пояснення. Насамперед – майбутні дерматохірурги не є сертифікованими хірургами згідно своєї базової освіти, і на наш погляд неприпустимо, щоб ціною шестимісячних курсів “хірурги шкіри” зрівнялися в правах для виконання естетичної хірургії, з пластичними хірургами. Особливо, коли заходить мова про операції за межами ліцензованих хірургічних клінік…
То ж при складанні навчальних програм, “косметична хірургія” свідомо не включена нами до числа тем, які розглядаються на курсі, і цей вид хірургії не може виконуватися лікарями-дерматохірургами, згідно сертифікату, виданого кафедрою хірургії та ендоскопії ФПО Львівського національного медичного університету імені Д.Галицького.

ДИВИТИСЯ ПРОГРАМУ

Чи корисна ця публікація?

Натисніть зірку щоб оцінити!

Середня оцінка / 5. Кількість оцінок:

Оцінок нема. Станьте першим! .

Меню
Чекаємо дзвінка